vacature-teksten

Je brengt mensen in beweging met aansprekende teksten, die duidelijk maken wat je als organisatie te bieden hebt. Vacatures met aandacht voor je werkgeversmerk, oog voor inclusiviteit en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

 

Vacatureteksten
Vacatureteksten

Al jouw vacatures omgetoverd tot een aantrekkelijk visitekaartje. Kies je voor het verrijken van je vacatures? Dan zit er ook nog eens een flinke marketingtwist in. Een volledig herschreven vacaturetekst die volledig aansluit op je doelgroep, geschreven in het Nederlands of Engels. De input? Die halen we bij de doelgroep zelf. Zo ontstaan er aantrekkelijke vacatures waarvan je zeker weet dat die de juiste kandidaten aanspreken. We hebben ervaring binnen veel verschillende branches: Zorg & Welzijn, Gemeenten, Onderwijs, Accountancy, ICT, Media & Communicatie, Techniek & Bouw.

Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten

Opties

Ontdek hoe we je kunnen helpen met jouw vacatures.

Vacature schrijven

Finetunen

Jij levert een vacature aan die je al geschreven hebt en wij finetunen de tekst volgens onze jobmarketingprincipes. Dat betekent dat wij hem optimaliseren. We maken je vacature vlot leesbaar, begrijpelijk én aantrekkelijk. Zonder dat we inhoudelijk iets wijzigen. De levertijd hiervoor is maximaal 3 werkdagen.

€ 225 per vacature, excl. btw

Actie vacatures

Verrijken

Je stuurt ons een basistekst en wij praten met de vacaturehouder om de onderste steen boven te halen. Met die info schrijven we een nieuwe vacature, die kandidaten aanspreekt doordat de tekst precies ingaat op wat jouw doelgroep interessant vindt. Hier voegen we vervolgens nog wat jobmarketingprincipes aan toe (denk aan SEO, catchy koppen, extra doelgroepsgerichte informatie). De levertijd hiervoor is maximaal 4 werkdagen.

€ 450 per vacature, excl. btw

vacatureteksten

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een template lever jij alleen maar de basis aan: type functie(s), de arbeidsvoorwaarden en bedrijfsinformatie, zoals jullie employer brand. Wij doen de rest. We praten met P&O/Communicatie om de inside information op te halen die de organisatie aantrekkelijk maakt. We lezen ons in, in jullie employer brand. Dan gaan we schrijven. Het resultaat? Een vacaturetemplate waar je als organisatie elke volgende vacature op kunt baseren. Dat scheelt veel tijd.

€ 675 per template, excl. btw

Vertaling vacature

Wil je je vacature laten vertalen? Wij hebben vertalers voor het Engels, Spaans en Italiaans klaarstaan. Deze vertalingen zijn €0,15 per woord.

Meerdere vacatures? Neem een
abonnement

Wil je meerdere vacatures laten finetunen of verrijken? Met een bundel is dit extra voordelig. Koop je 5 gefinetunede vacatures ineens, dan betaal je €210,- per vacature in plaats van €225,-.

Koop je 5 verrijkte vacatures, dan betaal je €425,- per vacature in plaats van €450,-. Hoe dit dan in zijn werk gaat? Je neemt 5 vacatures in één keer af en vervolgens heb je 1 jaar de tijd om deze te laten herschrijven. Dit jaar gaat in op de datum van bestelling.

Vacatureteksten
Vacatureteksten

Fijn dat ze de doelgroep zo goed snappen, we merken al meteen verschil

Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten

We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Voor al deze werkgevers schrijven we niet alleen vacatureteksten, maar voeren we employer brandonderzoeken uit, ontwikkelen we persona’s en helpen we met het ontwikkelen van strategieën voor recruitmentmarketing en onboarding. Dat onderscheidt ons van andere tekstschrijvers. We werken met een team van specialisten op de verschillende expertises en voegen zo alle kennis samen tot de meest waardevolle producten. Dat zorgt ook voor diepgang in onze vacatureteksten. We stellen net andere vragen, omdat we ook veel verstand hebben van werkgeluk en employer branding.

Interesse? Laat het weten

Aanvragen vacaturetekst