vacature-teksten

Je brengt mensen in beweging met aansprekende teksten, die duidelijk maken wat je als organisatie te bieden hebt.

Vacatureteksten
Vacatureteksten

Al jouw vacatures omgetoverd tot een aantrekkelijk visitekaartje. Kies je voor het verrijken van je vacatures? Dan zit er ook nog eens een flinke marketingtwist in. Een volledig herschreven vacaturetekst die volledig aansluit op je doelgroep, geschreven in het Nederlands of Engels. De input? Die halen we bij de doelgroep zelf. Zo ontstaan er aantrekkelijke vacatures waarvan je zeker weet dat die de juiste kandidaten aanspreken.

Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten

Opties

Ontdek hoe we je kunnen helpen met jouw vacatures.

Vacature schrijven

Finetunen

Jij levert een vacature aan die je al geschreven hebt en wij finetunen de tekst volgens onze jobmarketingprincipes. Dat betekent dat wij hem optimaliseren. We maken je vacature vlot leesbaar, begrijpelijk én aantrekkelijk. Zonder dat we inhoudelijk iets wijzigen.

€ 245 per vacature, excl. btw

Actie vacatures

Verrijken

Je stuurt ons een basistekst en wij bellen met de vacaturehouder om scherpe vragen te stellen. Met die info presenteren we de functie-inhoud en de arbeidsvoorwaarden op hun best. Hier voegen we vervolgens nog wat jobmarketingprincipes aan toe (denk aan SEO, catchy koppen, doelgroepsgerichte informatie).

€ 475 per vacature, excl. btw

vacatureteksten

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een vacature lever jij alleen maar de basis aan: type functie, de eisen, de arbeidsvoorwaarden en wat bedrijfsinfo. Wij doen de rest. We bellen met het team om de inside information op te halen die de vacature aantrekkelijk maakt. We lezen ons in, in jullie employer brand. Dan gaan we schrijven. Het resultaat? De juiste kandidaat die je vacature aantrekkelijk vindt en hopelijk direct solliciteert.

€ 650 per vacature, excl. btw

Engelse vacature

Wil je je vacature in het Engels laten schrijven? Dat kan voor een toeslag van €175.

Meerdere vacatures? Neem een
abonnement

Wil je meerdere vacatures laten finetunen of verrijken? Met een bundel is dit extra voordelig. Koop je 5 gefinetunede vacatures ineens, dan betaal je €230,- per vacature in plaats van €245,-.

Koop je 5 verrijkte vacatures, dan betaal je €450,- per vacature in plaats van €475,-. Hoe dit dan in zijn werk gaat? Je neemt 5 vacatures in één keer af en vervolgens heb je 1 jaar de tijd om deze te laten herschrijven. Dit jaar gaat in op de datum van bestelling.

Vacatureteksten
Vacatureteksten

Fijn dat ze de doelgroep zo goed snappen, we merken al meteen verschil

Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten
Vacatureteksten

Interesse? Laat het weten

Aanvragen vacaturetekst