Training vacatureteksten schrijven

in deze training vacatureteksten tover je Vacatures om naar magneten

Aan het eind van de dag:

 • Weet je hoe de beste vacatures eruitzien
 • Weet je wat je nodig hebt om vacatures te realiseren
 • Ken je de kracht van tekst en van beeld
 • Creëer je zelf aantrekkelijke vacatures
 • Wandel je met een vacaturetemplate naar buiten

Wie is nu precies je doelgroep en wat vinden deze kandidaten belangrijk? Op basis daarvan start je met je vacature. Zo bied je je kandidaten precies die informatie waar zij behoefte aan hebben. We duiken in de praktische zaken van een vacature, zoals het ideale aantal woorden, de beste opbouw, het meest passende taalgebruik, verleidingstechnieken en wat slimme weetjes over bullets en acties. Ook ontdek je de kracht van beeld, hoe beelden je vacatures kracht kunnen bijzetten.

Wat ga je leren?

Tijdens deze training Vacatureteksten Schrijven leren we je alles om van jouw vacatures ware magneten te maken, die automatisch talent aantrekken. Je leert hoe je een geweldige vacature schrijft én hoe je hem visueel aantrekkelijk presenteert. Dit doen we door je mee te nemen in de werking van vacatures, op basis van ons eigen onderzoek. Hoe lezen kandidaten vacatures? Wat is de invloed van beeld? Maar ook op basis van algemeen onderzoek. Welke opbouw is het meest effectief, welke taal gebruik je en wat is de beste inhoud?

Laat je toch liever je vacatures schijven, ook dat kan. Check hiervoor deze pagina

 

Training vacatureteksten

“Zo fijn al die handvatten. En vooral dat ik met een template verder kan nu. Dit gaat me echt tijd schelen en dat is geen luxe.“ 

Marjolein

Corporate Recruiter

Jij creëert straks ware magneten

Hoe gaan we dat doen?

Een uitgebreide training Vacatureteksten Schrijven die precies past bij jouw organisatie. We duiken in jullie employer brand, jullie huisstijl, jullie doelgroepen en jullie bestaande vacatures. We nemen jullie vervolgens mee in alle nieuwe mogelijkheden om jullie aanpak te optimaliseren. Daarna kunnen jullie de candidate experience naar een nog hoger niveau brengen. Maar wij zijn niet de enigen die voorwerk verrichten, ook jullie mogen alvast aan de slag. We geven jullie een kleine opdracht mee ter voorbereiding, zodat we direct de diepte in kunnen.

Als deelnemers bepalen jullie zelf of jullie de training binnen jullie kantooromgeving willen hebben of dat jullie liever uitwijken naar een inspiratievolle locatie. We kunnen eventueel een locatie in de buurt van jullie kantoor regelen, zodat je niet ver hoeft te reizen.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten om 10:00 uur met de inleiding naar briljante vacatureteksten. Tussendoor maken we natuurlijk tijd voor koffie & thee met iets lekkers. Om 12:30 uur storten we ons op de lunch, zodat we met nieuwe energie om 13:00 uur verder kunnen met de tips & tricks voor de beste vacatures. En dan sluiten we samen de dag af om 14:30 uur. Na deze uren loop je als expert weer naar buiten. Vol energie dankzij alle nieuwe inzichten, een vacaturetemplate én trainingsmaterialen.

“Ik dacht dat ik het al aardig deed, maar na deze training zie ik zoveel verbeteringen die ik kan toepassen. Ik werd blij van Chantals enthousiasme en ik vond het heel leuk om de vacature ook als afbeeling te maken. Dit gaat me echt verder helpen. Een echte aanrader wat mij betreft!” 

Daan

Recruiter Zorg & Welzijn

Voor wie is deze training Vacatureteksten?

Voor HR-adviseurs, P&O’ers, recruiters, communicatieadviseurs, medewerkers arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentmarketeers en voor iedereen die graag meer waarde uit een vacature wil halen.

De prijs: 1.750 (5-10 personen)
Hiervoor ontvang je een training voor de hele groep, afgestemd op jouw organisatie, inclusief trainingsmaterialen, een vacaturetemplate en de kennis die je opdoet. Kom je met meer dan 10 personen? Check dan de voorwaarden voor de extra kosten. Wil je de training op een externe locatie laten plaatsvinden, dan zijn er wat bijkomende kosten. Vraag gerust naar een concrete offerte voor jouw organisatie.

Wil je deze training voorleggen aan iemand binnen je organisatie? Vraag dan de offerte op maat aan. Dan sturen we je direct de exacte kosten met nog eens feitelijk alle punten op een rij, zodat je collega direct de meerwaarde ziet van deze training voor jou en je team.

Voorwaarden

 • Je komt met een groep van minimaal 4 deelnemers.
 • Voor elke extra deelnemer boven de 10 vragen we € 150,- extra voor alle kennis die hij/zij opdoet en de onderhoudskosten, want al dat lekkers is helaas niet gratis.
 • Om elke deelnemer optimaal de aandacht te kunnen geven, trainen we maximaal 15 deelnemers tegelijk.
 • De prijzen die we noemen zijn exclusief BTW.
 • Tot een maand voor de training, kun je kosteloos de training annuleren.
 • Annuleer je tussen een maand en 14 dagen voor de training, dan betaal je alsnog 50% van het oorspronkelijke bedrag.
 • Annuleer je binnen 14 dagen voor de training, dan betaal je helaas het gehele bedrag.
 • Zijn er collega’s onverwacht niet op de dag van de training, dan staan zij toch gewoon op de factuur, dus stuur gerust een vervanger.
 • Wij rekenen geen extra kosten, zoals reiskosten. Dat zit al in de prijs verwerkt.

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat

13 + 4 =