Experts in Employer Branding

Wie zijn wij?

Hi! Ik ben Chantal, een ervaren specialist in employer branding en employee engagement. Vanuit (werk)geluk de beste resultaten bereiken is voor mij een persoonlijke drive, die ik graag deel met anderen. Dat vind je dan ook overal terug in onze dienstverlening. Om mij heen heb ik allemaal experts in employer branding en engagement verzameld. Als team, van vaste en flexibele medewerkers, zijn we bij elkaar betrokken en bij onze opdrachtgevers. We ontwikkelen onszelf continu qua expertise. Zo bieden we de beste oplossingen.

Of we nu je helpen met employer branding of met het vergroten van (je) werkgeluk, we doen het met veel enthousiasme en passie. Dat voel je direct binnen je organisatie. Ervaar onze aanpak en laat je verrassen door de uitkomsten.

“Er is geen weg naar geluk, geluk ís de weg.” 

Daar geloof ik heilig in. En ik geloof dat je je geluk zelf creëert. Via een positieve mindset, dankbaarheid en geïnspireerde acties. Vanuit mijn ervaringen wil ik graag anderen inspireren om ook het beste uit hun leven te halen. Ons label Experts in Engagement biedt allerlei inzichten om mensen hierbij te helpen. Ook via onze podcast willen we mensen inspireren. Luister jij al?

Onze missie

(Werk)geluk voor iedereen!

Ik werk al 15 jaar in employer branding en employee engagement en heb in die tijd vaak het bewijs gezien dat gelukkige medewerkers het succes van de organisatie bepalen. Daarom zet ik graag in op “werkgeluk voor iedereen”, zodat zoveel mogelijk organisaties floreren.

Ik geloof erin dat ik die boodschap alleen kan overbrengen als ik zelf een goed voorbeeld hierin ben. Oefening baart kunst blijkt ook hier weer. Want het kostte me wat jaren om zelf helemaal tot die positieve mindset te komen. Nu vind ik het te gek om mijn reis en leermomenten met anderen te delen. Zodat zoveel meer mensen dit geluk mogen ervaren.

Gaat er bij jou iets kriebelen nu? Check dan vooral onze podcast of een van de trainingen en laat je inspireren!

Experts in Employer Branding

Werkgeluk voor iedereen!
We inspireren alle organisaties in Nederland om de best mogelijke werkgevers te zijn. We doen daarvoor onderzoeken en helpen organisaties via concrete stappenplannen om werkgeluk te vergroten en het employer brand te versterken. Zo creëer je als organisatie trots onder je medewerkers en een sterke aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Onze positieve en creatieve communicatie is gebaseerd op data en solide analyses.

Werken in partnerships
We brengen kennis over en laten zien hoe je zelfstandig verder kunt met onze oplossingen. Zo helpen we je om de best mogelijke werkgever te worden en dat ook te vertellen aan de wereld om je heen. Hoe we dat doen? Met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en creativiteit. We verrassen onze opdrachtgevers graag, door net dat stapje extra te zetten. Dat zit hem in onze maatoplossingen. Geen opdracht is voor ons hetzelfde. We duiken in de organisatie en halen de mooiste schatten naar boven.

Gelukkige medewerkers maken succesvolle organisaties
Het succes van je organisatie begint bij werkgeluk. Ben je als medewerker gelukkig, dan kunnen klanten of kandidaten rekenen op de best mogelijke dienstverlening en producten. Zo creëer je de meest optimale klantenservice en het meest succesvolle bedrijf. Zelf gaan we ook echt voor de verbinding, binnen ons bureau en naar onze opdrachtgevers. Wat samengaat met een flinke dosis plezier op de werkvloer. Dat gevoel delen we graag!

Betrokken bij de wereld om ons heen
Wij maken onze missie graag waar. Zo delen we onze kennis en positiviteit ook met mensen, die daar niet voor betalen. Bijvoorbeeld een startend ondernemer, die hulp kan gebruiken bij het manifesteren van de eerste successen. Of dragen we bij aan mooie initiatieven, die mensen verder helpen in het leven. Met name de jongere mensen helpen we graag op weg naar een positieve mindset en een carrière vol voldoening.

Onze partners

Partners
Partners
Partners
Wij geloven in samenwerking, omdat we zo krachten kunnen bundelen. Dus hebben we verschillende specialisten aangehaakt. Zo hebben we totaaloplossingen voor al onze opdrachtgevers.
Partners Employer Brander
Partners
Partners
Partners
Partners