Welkom in de one-stop-shop Green Flags. Vanuit hier zorgen wij dat al jouw vlaggetjes in recruitment op groen staan.

We zijn een team van experts in arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmentmarketing. Wat je ook nodig hebt op dit vlak, wij regelen het voor je. Met meer dan 20 jaar aan ervaring en een flinke dosis kennis zijn er geen vragen waar wij geen antwoord op hebben. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en zijn open en eerlijk over de mogelijkheden.

Green Flags

We bieden duurzame oplossingen voor het binden, boeien en behouden van talent. Vanuit een helicopterview gaan wij terug naar de missie, visie en ambitie van de organisatie en helpen we jullie die waar te maken met het juiste talent aan boord. Zo geven we je organisatie een boost aan nieuwe, positieve energie. 

Producten van Employer Brander
Arbeidsmarktcommunicatieplan
Producten Employer Brander
Recruitmentmarketing
Producten Employer Brander
Producten van Employer Brander
Producten Employer Brander
Producten Employer Brander
Werkgelukscan
Producten van Employer Brander

We bieden allerlei producten aan op het gebied van employer branding, werkgeluk en arbeidsmarktcommunicatie. Ontdek wat we je te bieden hebben. Ook voor volledige campagnes kun je bij ons terecht. We helpen je heel efficiënt de juiste mensen te bereiken. Kun je iets niet vinden, vraag het gerust, want deze pagina biedt alleen de meest voorkomende opdrachten die we uitvoeren. Zo bieden we bijvoorbeeld ook mooie werkgeversvideo’s, waarvoor we samenwerken met innovatieve videobedrijven.

Alle producten zijn ontwikkeld door ervaren experts en worden altijd heel positief ontvangen door onze opdrachtgevers. We moeten je wel een beetje waarschuwen, want je krijgt meestal meer dan waar je op hoopte:) Denk aan uitgebreide rapporten met allerlei handvatten om een nog betere werkgever te worden of om je werving nog verder te versterken. We denken heel graag met je mee. Dus deel vooral je zorgen of vragen, zodat we samen tot mooie oplossingen komen.